fredag 15 januari 2010

Phuket town

Även i Phuket town finns Swensen. Vilken tur! Glassfondue idag.




Reklam utanför Robinson. På Phuket produceras 500 ton skräp varje dag och inom tio år beräknas det öka till 800 ton. Kris! Det pågår kampanjer för att minska skräpet. Som en del av det ska vi om en månad börja betala för plastpåsarna när vi handlar (2 baht). "Keep Phuket green" ordnar 13-14 februari utanför Central festival eko utställning med gröna företag, info mm.


Shoppade, promenerade och åt i Phuket town. Innan vi åkte hem var mamma och jag på fotmassage. Massage stället heter Kim´s Massage och ligger mittemot Robinson. Det var jätte fint. Det var en stor fin salong med en stor damm med fiskar i mitten. Massagen var den bästa jag fått i Thailand.
Nu ska vi se svenska filmer.



2 kommentarer:

  1. Ååååå va det ser gott ut,vi fick inte jordgubbar på våran.Den ser faktiskt ut att vara ett strå vassare än den vi åt med melon och brownies.Fast jag vet inte om det rosa kexet ser så lockande ut,hi hi.
    Hade inte pappa gått lika långt som dej och mamma eftersom han inte fick någon massage?
    Jag tycker du är en riktig tuffing som vågar provsmaka allt möjligt på marknaden,det gör inte jag.Håller tummarna att både din gamla och dina nya orkideèr blommar vackert när vi kommer om ett år så vi får se dem,hi hi hi.
    Bra att de gör något åt alla sopor,det finns ju massor med snygga tygkassar.
    Bra förslag till slöjden kanske att låta alla göra sin egen kasse.
    Ha det så underbart och hälsa mamma och pappa.
    Kram från Fam Svensson D8

    SvaraRadera
  2. Ingen åt det rosa kexet!
    Nu är jordgubbsäsongen i Chiang mai igång,så på marknaderna och i affärerna är det jätte mycket jordgubbar. Dom ser godare ut än dom är men vi ska prova göra i ugnen med vit choklad på.
    /john

    SvaraRadera