fredag 24 december 2010

julglögg

Idag har vi haft gemensam glögg och pepparkakor i restaurangen på förmiddagen. Det var några av våra grannar som ordnade det. Dom har också ordnat med julfesten ikväll. Vi har knappt sett dom de senaste dagarna för dom har hållit på att laga massa mat. För tydligen kunde inte kockarna göra Jansons frestelse, så några från resorten gör den svenska julmaten.

Utsikt från restaurangen.

4 kommentarer:

  1. Var det gott? Brukar du dricka glögg? Jag har nog druckit glögg någon gång, men jag brukar inte göra det... God jul än en gång...! Ha det bra!
    //Henrietta
    Ps. Ser du aldrig på Kalle Anka, eftersom du är i Thailand? Allmänt nyfiken....

    SvaraRadera
  2. Hej! God jul! Vad fick du i julklapp då? Jag har inte fått mina än. Ni ser ut att ha fint väder. Vi har också sol, fast inte lika varmt såklart... Typ -10.

    /Linnea 7B1

    SvaraRadera
  3. Henrietta; Jag dricker alkoholfri glögg. När jag är i Thailand på julen ser jag inte Kalle Anka men iår såg jag Karl Bertil Jonssons Jul.

    Linnea; Jag fick guldpass på liseberg, pengar, böcker, ett presentkort till stadium, trisslotter och en tidning. Vad fick du?

    GOD JUL på er också:)

    SvaraRadera
  4. Jag fick pengar till kläder, en bok på engelska, lite grejer till vår "hemmastudio" och en lärobok till studion, mascara en film och lite andra grejer :)

    /Linnea 7B1

    SvaraRadera