söndag 1 mars 2009

helikopter

Min helikopter.
Idag har jag flugit med min radiostyrda helikopter som jag köpte förra gången jag var här. Den ser lättflugen ut, men det är den inte. Det får inte blåsa ute när man kör den för då är det lätt att krascha. Den ser liten ut men den är 36cm lång och 27cm hög. Den kostade 500kr.
Nu är vädret inte så fint här heller, det åskar.


4 kommentarer:

  1. Hej John och resten av familjen!
    Som ni vet (och säkert har märkt) så har vi inte mycket tid över nu när vi håller på med vårt husbyggande. Skall försöka ta några bilder på och i huset nu i helgen. På kvällarna går det ändå inte att se något då vi för tiden bara har ström i tvättstugedelen av källaren. Alla eldragningar dras om i huset så garaget är bäst på kvällarna.
    Ert hus känns tomt utan er nu när vi sitter å tittar på alla mysiga bilder som du John har lagt upp på bloggen. Vad du har vuxet och ändrat utseende på denna resan! Du ser ju ut som en högstadieelev! Vi längtar och ser fram emot att ni ska komma tillbaka, men än en stund behöver vi bo i ert hus så det är väl bra att ni ändå har ett hem där ni är - fast det känns fasligt långt borta : )
    När vi (Felicia och jag) ändå tog oss tid att titta på din blogg, så letade vi helt till vi såg Royne bada!!!!!! Fantastiskt! Gav det mersmak, jag menar har det kommit fler vågor som har sopat ut honom i sjön igen? Eller har han gått i frivilligt? Kommer han även att prova på poolen här hämma? Ja, som du förstår var detta en så överväldigande information vi fick så det är väl inte konstigt att vi kommer med tusen frågor - eller?

    Kram på er från Felicia och Else-Berit
    Felix är på fritidsgården ikväll och Jerker är på jobb.

    SvaraRadera
  2. Ja, Roynes badande var så överväldigande att jag inte ens har kunnat stava rätt ! *vuxit* har du och Royne är lite hämmad i poolen här *hemma* : )

    Elsie

    SvaraRadera
  3. Royne har bara badet en gång och det var denna.
    Pappa har aldrig badat i en pool frivilligt.
    Mår Frasse bra????
    Jag längtar efter honom nu!

    SvaraRadera
  4. Hej John!
    Vad fint du skriver och vilka fina bilder på dig och allt du gör i Thailand. Vi blir lite avundsjuka. Jag ska följa din blogg så vi får se hur ni har det.
    I går kom vi hem från fjällen (Grövelsjön) det var massor av snö med sol och klarblå himmel. Det är inte så dumt heller. På fredag åker vi till London för att hälsa på Cia som varit hela vårterminen. De andra flickorna, Sara och Sofia är också ute på vift. Sara är i Indien sedan 6 månader och Sofia i Guatemala sedan i januari. Det är tomt när det bara är Ragnvald och jag kvar hemma.
    Hälsa Mamma och pappa.
    kram
    Margaretha och Ragnvald

    SvaraRadera