tisdag 25 januari 2011

Mom Tris Kitchen



Saltvattens pool med vattenfall ned till havet.

Mammas förrätt, fisk sallad.

Bord med utsikt.


På kvällen åt vi lyxig middag på Mom Tris Kitchen som ligger mellan Kata beach och Kata Noi beach. Man kan se från rstaurangen till Kata Noi beach och där var det ett par som gifte sig på stranden. Vi åt jättegod mat, bara olika fiskrätter. Dom hade även en superfin pool med vattenfall ned till havet.
Det var tur att vi sen skulle möta Jason och hans familj för mamma hade glömt kort och pengar hemma. Dom fick betala för oss och sedan gick vi allihopa ner till stranden. Där fick vi en Khom loi, rispapperslykta, av Jasons pappa. Den tände vi och skickade iväg och eftersom det blåste ganska mycket så seglade den iväg snabbt. Sen åt vi efterrätt på en restaurang på stranden och Jasons familj ordnade med tårta och vi sjöng för mamma som fyllde år.



Mamma råkade radera hälften av bilderna så våra foton på vår röda Khom loi försvann. Här är Silvias bilder där Worn skickar upp den andra rispapperslyktan och bredvid står Jason och Worns lillebror Sack. Det andra fotot är när vår lykta seglar iväg.


3 kommentarer:

  1. Hej John Det ligger i generna (glömskan) för Catrins bror är lika dan.Det var en fin kväll ni hade tror jag Hälsningar från Jomtien

    SvaraRadera
  2. Jag tror det var planerat,inte skulle väl hon betala sin födelsedagsmiddag !!
    Måste nog åka dit någon gång,det ser underbart vackert ut.
    Ha en bra dag.KRam Jelena

    SvaraRadera
  3. Wow, vilken pool! Badade ni i den? Eller fick man det?

    //Linnea

    SvaraRadera