tisdag 10 januari 2012

Sista dagen

Resortens andehus

Mycket blommor och träd 

Sophämtarens hund

Buddha vakar över oss

Fin utsikt från vår balkong

Ännu mer blommor

Superhärlig pool

Hej!
Idag är det sista dagen här nere, för den här gången. Imorgon kl 8 hämtar taxin och kör oss till flyget. Eftersom det är tidskillnad (vi är 6 timmar före här) så hinner vi hem samma dag och landar i Göteborg 21.40.

Idag har vi badat, packat och städat. Vår resort heter nu Royal Valley Resort (hette tidigare Scandinavian Laguna resort) och ligger i Chalong, Phuket. Det är en supermysig resort med massor av blommor och träd eftersom vi har duktig trädgårdsmästare som hela dagarna sköter om området. Poolen är stor och fräsch vilket är bra för mig som hellre badar i pool än i havet.  Restaurangen är trevlig och har riktigt god mat och jag äter helst thaimaten. Det finns saker att göra - bra gym, pingisbord och biljardbord. Dessutom har vi spa med massage som är bra och billig. 

Resorten ligger inte i ett typiskt turistområde bredvid en strand utan på landet. Här bor mycket svenskar och norrmän men även någon från Finland och just nu australiensare. 

Jag tycker att det är härligt här men det ska bli kul att komma hem till Frasse och kompisarna. Hoppas att det blir lite snö!

3 kommentarer:

  1. trevlig resa nu.
    Vi hör av oss när vi kommer uppåt och hoppas ni har tid med en kaffe då ;)
    Kram D8

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera